ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ TRELAKERS!

Μία νίκη στο τέλος του αγώνα κατάφεραν να πάρουν οι Trelakers απέναντι στους Survivors Veterans. Οι 2 ομάδες αναμετρήθηκαν για την Α3 κατηγορία το βράδυ της Δευτέρας. Μπορεί οι γηπεδούχοι να ξεκίνησαν πολύ καλά και όλα να οδηγούσαν σε 1 blow-out, αλλά οι Veterans κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και παραλίγο να κλέψουν την νίκη! 39-37 ήταν το τελικό σκορ με τους Trelakers να κερδίζουν με 1 σχεδόν buzzer beater από τον Ταγάρη!

Μια διαφορά 14 πόντων δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο 1ο δεκάλεπτο, φτάνοντας μέχρι το 12-0! Πολύ θετική ήταν η απόδοση και των 8 παιχτών, με τον Βαρθαλίτη να ξεχωρίζει, έχοντας 8 πόντους. Μόλις 1 καλάθι πέτυχαν οι Survivors στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα. Το σουτ το έβαλε ο Πιτσίνιαγκας.

Πιο ισορροπημένη ήταν η 2η περίοδος με την διαφορά να πέφτει στους 12 (12-14). Σειρά στο σκοράρισμα με 5 πόντους πήρε ο Μαυρόπουλος, ενώ 3 καλάθια πέτυχε ο Αλέξης για τους φιλοξενούμενους που έδειχναν να βρίσκουν σταδιακά ρυθμό!

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι φιλοξενούμενοι στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Survivors έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο, τιμώρησαν την κακή άμυνα των αντιπάλων τους και μείωσαν κατά 7 πόντους την διαφορά, φτάνοντας στο -5. Κουπί τράβηξε με 6 πόντους ο Πιτσίνιαγκας, ενώ με 5 ακολούθησε ο Παρασκευόπουλος. 5 πόντους είχε για τους Trelakers ο Βαρθαλίτης. 7-16 ήταν το επιμέρους σκορ.

Με την διαφορά στους 5 πόντους, όλα θα κρίνονταν στην τελευταία περίοδο, με τους Trelakers να έχουν 1 μικρό προβάδισμα. Οι 2 ομάδες ήταν άστοχες με το επιμέρους σκορ να είναι 2-5. Μπορεί οι Survivors να ισοφάρισαν και να έφτασαν πολύ κοντά στην ανατροπή, αλλά ο Ταγάρης στα 3’ δευτερόλεπτα για την λήξη (35-35 το σκορ) πέτυχε το μοναδικό καλάθι των Trelakers και τους χάρισε με μαγικό τρόπο την νίκη. 3 πόντους είχε ο Παρασκευόπουλος για τους ηττημένους. 35-37 ήταν το τελικό σκορ!

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Βαρθαλίτης με 14 πόντους, 19 ριμπάουντ (14-5), 1 κόψιμο και 2 λάθη σε 27 λεπτά αγώνα. Ο Κ. Αλέξης ξεχώρισε για τους ηττημένους με 11 πόντους, 10 ριμπάουντ (9-1), 1 κόψιμο και 1 λάθος σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Key player: Ο παράγοντας Χ του αγώνα ήταν ο Κ. Ταγάρης με 6 πόντους, 5 ριμπάουντ (2-3), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 25 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο put-back καλάθι του Ταγάρη στα τελευταία 3 δευτερόλεπτα του αγώνα!