Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α3 κατηγορίας, οι Trelakers αντιμετώπισαν τους Munchies Reloaded. Το παιχνίδι ήταν πολύ ενδιαφέρον με τις 2 ομάδες να τρέχουν σε όλο το γήπεδο και να προσπαθούν παρά τις ελλείψεις. 39-45 ήταν το τελικό σκορ με τους Munchies να «δραπετεύουν» από την all star arena με το πολύτιμο «διπλό»!

Μια διαφορά 5 πόντων δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο 1ο δεκάλεπτο. Παίζοντας ωραίο και ποιοτικό μπάσκετ, οι Munchies πήραν τα ηνία του αγώνα. 5 πόντους πέτυχε ο Αδαμόπουλος, ενώ με 2 καλάθια ακολούθησε ο Καββαδίας. Από 3 πόντους είχαν Βαρθαλίτης και Γώγος για τους γηπεδούχους. 8-13 ήταν το επιμέρους σκορ.

Το -5 σε -1 μετέτρεψαν οι Trelakers στην 2η περίοδο, καθώς έπαιξαν καλύτερα σε σχέση με το 1ο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να μειώσουν. 8 πόντους πέτυχε για τους γηπεδούχους ο Βαρθαλίτης που δεν είχε αντίπαλο στο ζωγραφιστό, με τον Καρανίκα να έχει και τους 8 πόντους της ομάδας του στο δεκάλεπτο. 12-8 ήταν το επιμέρους σκορ.

Ο ρυθμός επιθετικά μπορεί να έπεσε στο 3ο δεκάλεπτο, αλλά οι ομάδες συνέχισαν να βρίσκονται κοντά στο σκορ (5-8 σκορ περιόδου). Στο +4 έφτασαν οι Munchies που αν και επιθετικά κακοί, διατήρησαν την διαφορά υπέρ τους. 3 πόντους είχε για τους επίσης κακούς επιθετικά Trelakers ο Ζέρβας, ενώ 3 είχε ο Αδαμόπουλος για τους φιλοξενούμενους.

Το πιο παραγωγικό δεκάλεπτο ήταν το 4ο. Οι 2 ομάδες βλέποντας ότι ο χρόνος τελειώνει πάτησαν το πόδι στο γκάζι και έδωσαν 1 ωραίο σόου. Οι Trelakers μπορεί να το προσπάθησαν, να έφτασαν κοντά, αλλά δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την ήττα με σκορ 39-45. 14-16 ήταν το επιμέρους σκορ. Από 5 πόντους είχαν για τους ηττημένους Βαρθαλίτης και Ζέρβας. 6 είχε ο Αδαμόπουλος και 5 ο Καββαδίας για τους νικητές.

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Αδαμόπουλος με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ (5-1), 1 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 37 λεπτά συμμετοχής. Ο Σ. Γώγος ξεχώρισε για τους ηττημένους με 5 πόντους, 12 ριμπάουντ (12-0), 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 2 λάθη σε 34 λεπτά αγώνα.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Α. Καρανίκας με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 29 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε στα εύστοχα σουτ του Καββαδία στο τέλος του αγώνα!