Άνετη νίκη για τους TreLakers στην πρεμιέρα της Atlas League 3. Για την 1η αγωνιστική αντιμετώπισαν το Χάος και κατέκτησαν το ροζ φύλλο με 63-38. Για ένα ημίχρονο το ματς είχε ενδιαφέρον, ενώ στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά μεγαλύτερη των 20 πόντων και «κλείδωσαν» την πολυπόθητη νίκη.

Ιδανικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους στο ματς με 13-3 με τον Μαυρόπουλο να πετυχαίνει επτά πόντους και να δίνει και δύο ασίστ. Η απάντηση από το Χάος ήταν ένα σερί 5-0 για το 13-8. Τελικά το δεκάλεπτο έληξε με τους TreLakers να έχουν πάρει διψήφιο προβάδισμα έντεκα πόντων με 19-8.

Οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, όταν στο δεύτερο δεκάλεπτο έφεραν το σκορ στο 21-8. Κι όμως το Χάος επέστρεψε μειώνοντας σε 21-18 με πολυφωνία στην επίθεση! Με ένα σερί 6-0 ήρθε άμεσα απάντηση από τους TreLakers, που έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 27-21.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ξεκαθάρισαν ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Οι γηπεδούχοι έχτισαν διαφορά άψογοι σχεδόν σε άμυνα και επίθεση και έκαναν το σκορ 49-24. Ο Βαρθαλίτης σημείωσε αρκετούς πόντους από το ζωγραφιστό, αλλά πολλά καλάθια μπήκαν στο transition για τους TreLakers.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι γηπεδούχοι πολύ εύκολα κράτησαν τις αποστάσεις τους και έφτασαν στη νίκη.

MVP ο Βαρθαλίτης με 15 πόντους, 10 ριμπάουντ, τρεις ασίστ, τρία κλεψίματα και ένα κόψιμο.

Παίκτες «κλειδιά», ήταν ο πρώτος σκόρερ Μαυρόπουλος με 17 και επτά ριμπάουντ, έξι ασίστ και τρία κλεψίματα και ο Τσουκνίδης μ ε12 στην επίθεση, εννιά ριμπάουντ.

Από τους ηττημένους κανείς δεν μπόρεσε να πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων και καλύτερος τους παίκτης ήταν με εννιά ο Πούλος.

Το ματς κρίθηκε οριστικά στο τρίτο δεκάλεπτο που η διαφορά έφυγε πάνω από τους 20 πόντους.