Στο κλειστό «Γιώργος Μελισσηνός», της Καισαριανής, οι Τσακορούκουνες αντιμετώπισαν τους Hoopfellas για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Atlas League 2 (Ανατολή), με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία εύκολη νίκη με 84-54 και σε συνδυασμό με την ήττα του Cobra Kai από τους Απροσάρμοστους, να καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση. Στη δέκατη θέση οι φιλοξενούμενοι.

Οι «κίτρινοι» είχαν εύκολο έργο, κόντρα στους χωρίς κίνητρο «Hoop» και από νωρίς πήραν διψήφιες διαφορές. Το πρώτο καλάθι, ήρθε από τρίποντο του Λάμπρου, με το ίδιο να σκοράρει με παρόμοιο τρόπο λίγο αργότερα για το 12-5. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 19-7 και καλύτερη στιγμή μία φάση blooper με πρωταγωνιστή τον Αρτινό, που μετά από τάπα του στον Fang, έδωσε άθελά του ασίστ σε αντίπαλο και συγκεκριμένα στον Ανδρεόπουλο, που σκόραρε από κοντά.

Με την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου, ο Β. Αργυριάδης σκόραρε δίποντο για το 19-9, αλλά, γρήγορα τα τρίποντα των Αρτινού, Κυριαζή και τέσσερις πόντοι από τον Βύνιο, ανέβασαν τη διαφορά στο +15 (31-16). Ένα τρίποντο του Μπέλμπα και τελευταίο καλάθι από τον Νάση, έστειλαν τις ομάδες στην ανάπαυλα με σκορ 38-27.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι «Τσάκο» κυριάρχησαν. Τα καλάθια των Λάμπρου και Σταφυλαράκη, έκαναν το σκορ 43-29 και οι ασίστ του Αρτινού προς τον Σταφυλαράκη και αντίστροφα, ανέβασαν τη διαφορά στους 23 πόντους (60-37).

Διαδικαστικού χαρακτήρα τα τελευταία δέκα λεπτά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να προσφέρουν θέαμα. Κάποια τρίποντα από τους Μπέλμπα, Ανδρεόπουλο και Fang για τους «κοκκινόμαυρους» και συνεχόμενοι αιφνιδιασμοί των γηπεδούχων μετά από μακρινά αμυντικά ριμπάουντ… και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 84-54.  

MVP: Ο Στάθης Αρτινός ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 19 πόντους. Επιπλέον μοίρασε εννέα ασίστ, μάζεψε έξι ριμπάουντ και πραγματοποίησε δύο κλεψίματα και μία τάπα.

Παίκτης κλειδί: Double-double από τον Θανάση Σταφυλαράκη με 13 πόντους και δώδεκα ριμπάουντ, μοιράζοντας ακόμα έξι ασίστ, ενώ είχε και ένα κλέψιμο.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παρασκευάς Αργυριάδης με 13 πόντους, πέντε ριμπάουντ, δύο ασίστ και μία τάπα.

Που κρίθηκε το ματς: Οι Τσακορούκουνες έπαιξαν πολύ καλύτερη άμυνα και «βρήκαν» εύκολους πόντους μέσω αυτής στον αιφνιδιασμό.