Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας η Tune Squad υποδέχθηκε τους Beaux Gosses. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς ο νικητής θα έπαιρνε 1 εισιτήριο για τα play off! Το παιχνίδι ήταν έντονο και άκρως ενδιαφέρον. 33-39 ήταν το τελικό σκορ με τους Gosses να παίρνουν το εισιτήριο των play off!

Μια διαφορά 4 πόντων δημιούργησαν οι «Γάλλοι» στο 1ο δεκάλεπτο. Με ορθά εκτελεσμένες επιθέσεις και σκληρή άμυνα, οι Gosses προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Πίσω έμεινε στο σκορ η Tune Squad που πέτυχε 8 πόντους και δέχθηκε 12. Για τους γηπεδούχους 4 πόντους έβαλε ο Αντωνίου. 5 είχε ο Σκρέμπος και 3 ο Φιλιππής για τους Gosses.

Πανομοιότυπο ήταν και το 2ο δεκάλεπτο με την διαφορά να φτάνει τους 8 πόντους. 8-12 ήταν και πάλι το επιμέρους σκορ με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ότι ελέγχουν το παιχνίδι. Η Tune Squad αν και αμυντικά ήταν καλή, επιθετικά είχε πρόβλημα. Τα 2 τρίποντα του Γυπαράκη κράτησαν στον αγώνα την TS. Ακόμα 6 πόντους έβαλε ο 1ος σκόρερ της Α1 Σκρέμπος.

Ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Το παιχνίδι συνέχισε να έχει υψηλό τέμπο και χαμηλό σκορ, με τους Gosses να κρατάνε σφιχτά τα ηνία του αγώνα! Χαρίσης και Θωμάς είχαν από 3 πόντους έκαστος για την Tune Squad που δεν μπορούσε να πλησιάσει στο σκορ. Τον χαβά του με 5 πόντους συνέχισε ο Σκρέμπος με τον Ιωάννου να ακολουθεί με 3.

Στην 4η περίοδο το αβαντάζ το είχαν οι Gosses. Μπορεί η Tune Squad να προσπάθησε, να μείωσε και να έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά δεν άντεξε, λύγισε στην πίεση των Gosses και αποχαιρέτησε την διοργάνωση με ήττα. 33-39 ήταν το τελικό σκορ με την περίοδο να λήγει 7-5. 1 clutch τρίποντο έβαλε για τους νικητές ο Πόγκας. 4 πόντους έβαλε για τους ηττημένους ο Θωμάς.

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Σκρέμπος με 18 πόντους, 13 ριμπάουντ (13-0), 2 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θ. Θωμάς με 11 πόντους, 19 ριμπάουντ (14-5) και 2 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ε. Πόγκας με 11 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 2 ασίστ, 1 κλεψίμο και 1 λάθος σε 36 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την επιθετική μαεστρία του Σκρέμπου!