Σαββάτο απόγευμα στο ΟΑΚΑ και για την έκτη αγωνιστική της North Atlasleague1 οι Tunesquad (3-1) φιλοξένησαν τους αήττητους Chavaliers (5-0) με τους δεύτερους να ανεβάζουν στροφές στο δεύτερο μέρος του αγώνα , φτάνοντας σε ένα ακόμα ροζ φύλλο που τους κρατά μόνους πρώτους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν λίγο καλύτερα με τους Τσέλιο (7) και Γεωργικόπουλο (4). Οι αντίπαλοι τους όμως συνήλθαν και μείωσαν με τους; Τσαντζαλή (5) και Λιάπη (4) σε 14-17 στο πέρας του.

Οι  γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί με τους Αντωνίου (5), Τσαντζαλή και Λιάπη (από 3) και κατάφεραν να προσπεράσουν. Στον αντίποδα οι Chavaliers ανέκαμψαν με τους Τζιγκουνάκη (7), Τσιώμο και Σιαμήτρο (από 4) επανακτώντας το προβάδισμα με 27-31 στο πρώτο μέρος. 

Το μπορα ντε φερ συνεχίστηκε και μετά την ανάπαυλα. Οι Tunesquad με τα τρίποντα του Τσαντζαλή (6) και τον Λιάπη (4) παρέμειναν κοντά στο σκορ, ενώ στην αντίπερα όχθη το συγκότημα του Χρουσαλλά με Γεωργικόπουλο Λογοθέτη (από 5π), Τριανταφύλλου (4) και Τσιώμο (3) κατάφεραν να είναι μπροστά με 43-49 στο τριαντάλεπτο. 

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι "Ιππότες" εδραίωσαν την κυριαρχία τους με αιχμή του δοράτος τους Γεωργικόπουλο (5) , Σιαμήτρο (4) ενώ με τη γρανιτένια τους άμυνα περιόρισαν τους αντιπάλους με μόλις 6 πόντους, καθαρίζοντας τη μπουγάδα. Το τελικό 49-66 χαρακτηρίζεται ως απόλυτα δίκαιο !

Το στατιστικό δελτίο του αγώνα μας δείχνει πως οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα δίποντα (34-54%), τρίποντα (23-39%) ενώ στις  βολές οι ομάδες είχαν το ίδιο ποσοστό (από 55%). Κέρδισαν τη μάχη των ριμπάουντ (29-34), είχαν καλύτερη δημιουργία (9-16 ασιστ),  λιγότερα κλεψίματα (8-2) και περισσότερα λάθη (5-12).

MVP : Ο αλάνθαστος Γιώργος Τσίωμος με 9 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και ένα κλέψιμο. Πολυτιμότερος για τους ηττημένους  ο Θανάσης Τσαντζαλής με 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Παίκτης «κλειδί» ο Παναγιώτης Σιαμήτρος με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε ο αγώνας :  Οι νικητές άνοιξαν το τέμπο στην τρίτη περίοδο και διαχειρίστηκαν καλύτερα την κατάσταση !