Για την έβδομη στροφή της North Atlasleague1 η Tunesquad (3-2) φιλοξένησε το απόγευμα της Κυριακής τους Σκούρκους (1-5) και πήρε το δίποντο όταν στο τελευταίο δεκάλεπτο βρήκε το δρόμο προς το καλάθι !

Ισορροπήμενα ξεκίνησαν τα συγκροτήματα το παιχνίδι με έμφασης τα μετόπισθεν. Για τους γηπεδούχους να στηρίζονται στο δίδυμο Ψαρρά (7) & Θωμά (4π) ενώ για τους αντιπάλους τους Μπούκας και Παπακωνσταντίνου (από ένα τρίποντο) ήταν οι πιο ορεξάτοι, για το 11-12 των πρώτων δέκα λεπτών.

Ο ρυθμός παρέμεινε χαμηλός στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να ανταποκρίνονται καλύτερα με τον Παπακωνσταντίνου (4). Στον αντίποδα ο Ψαρράς κρατούσε τους “Τόνους” κοντά στο σκορ, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 20-22.

Το τανγκό δεν σταμάτησε μετά την ανάπαυλα. Ο Ψαρράς πυροβολούσε από τα 6.75 (8π με δύο τρίποντα) μαζί με τις βοήθειες των Αντωνίου, Παπαδάτου και Θωμά ( από ένα καλάθι). Στον αντίποδα ο Παπακωνσταντίνου (3π) με τους Μπούκα, Γραμματικόπουλο και Γεωργούλα (με ένα καλάθι έκαστος) κράτησαν τους Σκούρκους σε κοντινή απόσταση . Σκορ τρίτης περιόδου 34-31.

Στην τελική ευθεία η Tunesquad έβαλε τα σουτ που έδωσε η άμυνα, με τους Ψαρρά (11) και Παπαδάτο (8) να στήνουν πάρτι κάνοντας διψήφια τη διαφορά. Στον αντίποδα μόνο ο Γεωργούλας (3) έβαλε ένα τρίποντο και δεν ήταν αρκετό, με το τελικό 55-40 να είναι δίκαιο.

Στα στατιστικά της αναμέτρησης οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα (δίποντα 39-37 %, τρίποντα 20-12% και βολές 28-16%). Πήραν τα ριμπάουντ (40-35), είχαν καλύτερη δημιουργία (14-8 ασιστ), αλλά έκαναν λιγότερα κλεψίματα (5-9) και ένα παραπάνω λάθος (12-11).

Mvp αλλά και πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Ψαρράς με 30 πόντους, 9 ριμπάουντ,1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Για τους ηττημένους πολυτιμότερος ήταν ο αλάνθαστος Βασίλης Μάργαρης με 6 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 κόψιμο.

Παίκτης κλειδί :  Mε double double  Θοδωρής Θωμάς που είχε 10 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασίστ κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε το παιχνίδι : Στο πολύ καλό φίνις των νικητών.