ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ Η TUNE SQUAD!

 

Στο πλαίσιο της φάσης των 64ων του Atlas Cup, ηTune Squad υποδέχθηκε τους Trelakers. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τους φιλοξενούμενους να ξεκινάνε καλύτερα. Παρόλα αυτά, η Tune Squad κούρασε τους μόλις 5 αντιπάλους τους και με οδηγό τον Ψαρρά κέρδισε τον αγώνα. 70-60 ήταν το τελικό σκορ!

Με πολύ πάθος ξεκίνησαν τον αγώνα οι Trelakers. Έτρεξαν πολύ στο ανοιχτό γήπεδο, πέτυχαν τρίποντα και δημιούργησαν μια διαφορά 7 πόντων (12-19). 8 πόντους είχε ο Ζέρβας με τον Τσουκνίδη να ακολουθεί έχοντας 6. 5 πόντους είχε για την εκτός ρυθμού TN o Ζωγράφος.

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι φιλοξενούμενοι στο 2ο δεκάλεπτο. Έπαιξαν σετ επιθέσεις, γερές άμυνες και μετέτρεψαν το -7 σε +3. 8 πόντους είχε ο καταπληκτικός σε άμυνα και επίθεση Ψαρράς. 1 δύσκολο τρίποντο πέτυχε ο Μαματσιάς. 2 σερί καλάθια πέτυχε ο Γώγος και πολύ θετικός ήταν και ο Μαυρόπουλος για τους Trelakers. 24-14 ήταν το επιμέρους σκορ.

Στο +8 έφτασε ηTune Squad στην 3η περίοδο. Συνέχισε να παίζει καλή άμυνα, ενώ οι Trelakes είχαν αρχίσει να δείχνουν σημάδια κόπωσης. 5 πόντους πέτυχε ο Αντωνίου με τον Ψαρρά να ευστοχεί σε ακόμα 1 σουτ πίσω από τα 6.75! 5 πόντους είχε και ο Μαυρόπουλος από πλευράς Trelakers. 17-12 ήταν το επιμέρους σκορ.

Με την διαφορά στους 8 πόντους, η TN είχε τον 1ο λόγο για την νίκη και την πρόκριση στην 3η φάση του κυπέλλου. Μπορεί οι Trelakers να προσπάθησαν, αλλά στο τέλος δεν άντεξαν και λύγισαν στην τρομερή πίεση των αντιπάλων τους. 5 πόντους είχε ο Μαυρόπουλος και 4 πέτυχε ο Ζέρβας. 8 πόντους είχε ο Λιάπης και ακόμα 2 τρίποντα έβαλε ο τρομερός Ψαρράς. 70-60 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα!

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Ψαρράς με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ (2-3) και 7 ασίστ, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Μαυρόπουλος με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ (0-5), 8 ασίστ και 2 κλεψίματα!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Κ. Ζωγράφου με 17 πόντους, 12 ριμπάουντ (9-3), 1 ασίστ και 2 μπλοκ!

Το παιχνίδι κρίθηκε στους 8 συνεχόμενους ( με 2 τρίποντα) πόντους του Λιάπη!