Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με πολύ ωραίο μπάσκετ ο τυπικά αδιάφορος UNCLE DREW συνέτριψε τους MIAMI HEAK που αναζητούσαν τη νίκη με 96-70!

Μέχρι τα μισά του πρώτου δεκαλέπτου το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Με το σκορ στο 8-8 με τους Παλτόγλου, Λαδιά και Καπλάνη να κάνουν τη διαφορά για τις ομάδες τους. Οι Ελευθεριάδης και Ορέστης έβαλαν μπροστά τους γηπεδούχους με 5 αλλά και πάλι ο Λαδιάς μείωσε στον πόντο. Ο Ορέστης με το 2ο τρίποντο του στο ματς και ο Κανδηράκης με τον ίδιο τρόπο έκαναν το 19-14. Ο Δημητρόπουλος Γιώργος με σουτ κατάφερε να μειώσει αλλά με καλάθια των Αγγελογιαννόπουλου, Ορέστη και Παλτόγλου το δεκάλεπτο έκλεισε στο 25-18.

Ο Παλτόγλου που έκανε φανταστικό παιχνίδι άνοιξε κι άλλο την ψαλίδα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν αλλά ο Παλτόγλου ήταν ασταμάτητος σκοράροντας με όλους τους πιθανούς τρόπους. Από κοντά και ο Ορέστης που έτρεχε στον αιφνιδιασμό φέρνοντας το σκορ στο 42-25. Οι Κωστόπουλος και Λαδιάς μείωσαν ξανά αλλά και πάλι ήρθε η άμεση απάντηση από τους Ορέστη και Παλτόγλου. Με ένα μικρό σερί 6 πόντων στο τέλος όμως οι MIAMI κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς μειώνοντας σε 46-35.

Με καλάθι του Παλτόγλου και τρίποντο του Ελευθεριάδη έγινε το 51-35. Ο Λαδιάς μείωσε αλλά Κανδηράκης, Αγγελογιαννόπουλος και Παλτόγλου έκαναν το 57-37. Μάλιστα ο Παλτόγλου ευστόχησε και σε τρίποντο στην επόμενη φάση γκρεμίζοντας συνεχώς τα όνειρα των φιλοξενούμενων. Στους 5 συνεχόμενους πόντους του Λαδιά απάντησε ο Πανταζής με έμμεσο τρίποντο, ενώ ο Παλτόγλου με το 4ο τρίποντο του έκανε το 66-44. Το τελικό 68-46 έγραψε ο Πανταζής.

Από την αρχή κιόλας του 4ου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι διασφάλισαν τη νίκη τους. Με ένα επιμέρους σερί 11-4 ξέφυγαν με 29 πόντους. Σκόρερς οι Αγγελογιαννόπουλος, Παλτόγλου και Κανδηράκης. Οι Λαδιάς και Δημητρόπουλος Γ. και Ι. κατάφεραν να μειώσουν με ωραία καλάθια σε 79-58. Σε κάθε καλάθι στις επόμενες φάσεις όμως που προσπαθούσαν να πλησιάσουν ο Παλτόγλου με προσωπικές ενέργειες έδινε άμεσα απάντηση. Με τρίποντο του Ορέστη έγινε το 89-66. Ο Λαδιάς μείωσε στον αιφνιδιασμό ενώ με ο Δημητρόπουλος Ι. έκανε το 91-70. Ο Ορέστης με λέι απ έκανε το 93-70 ενώ το τελικό 96-70 έγραψε ο Κανδηράκης με τρίποντο.

MVP της αναμέτρησης ο Παλτόγλου με 38 πόντους και 11 ριμπάουντ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ορέστης έκανε εξίσου καταπληκτικό ματς με triple double! 21-11-10! 

Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Λαδιάς με 24 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην καταπληκτική μέρα που βρέθηκαν Παλτόγλου και Ορέστης καθώς και στην γενικότερη εικόνα των γηπεδούχων που άντεξαν στην πίεση και το τρέξιμο των MIAMI HEAK, έχοντας ένα πολύ δυνατό σύνολο παρά τις απουσίες. Έχοντας 65,7% στα δίποντα, 33% στα τρίποντα και 73% στις βολές πως να χάσεις!