Σε ένα φανταστικό παιχνίδι νικητές αναδείχθηκαν οι THE ROYALS κόντρα στον UNCLE DREW!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που με ένα φοβερό επιμέρους σερί 2-16 βρέθηκαν από την αρχή με μια σημαντική διαφορά. Τα δυο τρίποντα του Φώτογλου, ένα από τον Μαργωμένο και καλάθια του Δέδε έφεραν τη διαφορά. Με τρίποντο απάντησε ο Χαλκιόπουλος αλλά και πάλι ο Μαργωμένος έφερε τη διαφορά στους 13. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τρίποντα των Κάρμα και Ελευθεριάδη ο UNCLE DREW κατάφερε να μειώσει στους δέκα.

Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε ξανά με τρίποντο του Κάρμα αλλά οι φιλοξενούμενοι με ένα σερί 9-0 με καλάθια των Μαργωμένου και Καραλή έκαναν το 16-32! Από εκείνο το σημείο και μετά όμως το δεκάλεπτο άνηκε στους γηπεδούχους που με δικό τους σερί 15-0 έφεραν το ματς στον πόντο! Τρία σερί τρίποντα, ένα από τον Χαλκιόπουλο και δυο από τον Ελευθεριάδη έκαναν το 24-32 για να ακολουθήσουν τα καλάθια των Μπονάτσου και Πανταζή! 

Με την ψυχολογία στα ύψη ξεκίνησε ο UNCLE DREW και το 2ο ημίχρονο. Με τρίποντα των Κανδηράκη και Χαλκιόπουλου ξέφυγε με 5 για να μειώσει ο Μότσιος που έκανε καταπληκτικό 2ο ημίχρονο στους 2. Νέο τρίποντο του Ελευθεριάδη και ξανά ο Μότσιος από κοντά έκανε το 40-36. Ο UNCLE DREW έτρεξε ένα μικρό σερί 7-0 με τρίποντο και πάλι από τον Χαλκιόπουλο και δίποντα από τον ίδιο και τον Κάρμα. Μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου όμως για ακόμα μια φορά μια από τις δυο ομάδες κάνει δικό της σερί. Με ένα 11-2 οι THE ROYALS μείωσαν στο καλάθι με τον Μότσιο να σημειώνει 6 πόντους και τον Δέδε 3 για το τελικό 49-47.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε ένταση, νεύρα και μεγάλο σκορ! Στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι κράταγαν μια μικρή διαφορά αλλά με τρίποντο του Μαργωμένου και καλάθι του Δέδε έγινε το 52-56! Ο Δέδες κέρδισε το φάουλ, σκόραρε και τη βολή και έκανε το 54-59 για να μειώσει ο Χαλκιόπουλος με τρίποντο. Το ίδιο σκηνικό επαναληφθηκε και στις επόμενες επιθέσεις με το σκορ στο 60-61! Ο Δέδες με πολλά κερδισμένα φάουλ ευστόχησε στις βολές για το 60-65 των ROYALS! Λίγο πριν το τέλος οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 66-67 με βολές των Μπονάτσου και Πανταζή. Ο Δέδες έκανε το 66-69 και ο Πανταζής μείωσε ξανά στον πόντο. Με τον χρόνο εναντίον του O UNCLE DREW έκανε φάουλ και από τις βολές οι Μαργωμένος και Κυριαζής έκαναν το τελικό 69-75 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα τους.

MVP της αναμέτρησης ο Δέδες με 29 πόντους και 13 ριμπάουντ.

για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χαλκιόπουλος με 22 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στην μεγάλη ευστοχία των φιλοξενούμενων στις βολές στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τις δυο ομάδες να έχουν συμπληρώσει νωρίς ομαδικά και στην εκπληκτική παρουσία του Δέδε που έκανε τα πάντα στο γήπεδο!