Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός», η Voskonia αντιμετώπισε το Cobra Kai για τη 19η αγωνιστική, της Atlas League 2 (Ανατολή), με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν εύκολα με 72-47.

Το πρώτο καλάθι στο παιχνίδι πέτυχε ο Μαστρογιάννης για τους «ταύρους», με τον Μυλιόρδο να σκοράρει για τρεις δίνοντας προβάδισμα στις «κόμπρες», ενώ λίγο αργότερα, ο playmaker των «κιτρινόμαυρων», από την ίδια απόσταση, έκανε το 7-11, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου. 

Στη δεύτερη περίοδο, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν και πάλι το προβάδισμα, μετά από καλάθια των Μοναστηριώτη και Λιάκου (13-11), αλλά τα «φίδια», με τους Κωνσταντινόπουλο και Ορφανίδη, ισοφάρισαν το ματς στους 15 πόντους. Το τελευταίο προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους, ήρθε μετά από νέο τριποντου του Μυλιόρδου (19-20), αλλά κάπου εκεί, οι μηχανές έσβησαν. Οι Μαστρογιάννης, Λιάκος και Μανσούρ σκόραραν, οδηγώντας τους «Βάσκους» στην ανάπαυλα μπροστά στο σκορ, με 27-20.

Στο Β΄μέρος, η διαφορά αυξανόταν με ρυθμούς προπαίδειας του τρία για τους γηπεδούχους. Μέχρι και ο all-around κατά τα άλλα και πολύ πληθωρικός Μανσούρ σκόραρε για τρεις, παρότι δεν φημίζεται για την συνέπεια του για τα σουτ έξω από τα 6.75. Το 27-20, έγινε πολύ γρήγορα 37-23 και τελικά το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 50-33.

Με το ντεπόζιτο πλέον άδειο για τις «κόμπρες», οι «ισπανοί», ανέβασαν κι άλλο τη διαφορά, ενώ ταυτόχρονα προσέφεραν και θέαμα, όπως στην περίπτωση που ο Λιάκος, ξεχασμένος και από «θέση οφσάιντ», πέτυχε ένα όμορφο λέι-απ ή όταν οι Μοναστηριώτης και Κωστόπουλος «έκρυψαν» την μπάλα, με τον τελευταίο να την εμφανίζει στο καλάθι για 67-43. Λίγο αργότερα, είχαμε και αντιστροφή των ρόλων με τον Μοναστηριώτη να σκοράρει από κοντα για το 72-45, μετά από έξοχη πάσα του συμπαίκτη του. Το τελικό 72-47, «κρατά» τους «ταύρους» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ το Cobra Kai, παραμένει στην έκτη θέση και εντός play-off, παρότι γνώρισε την ένατη φετινή του ήττα.

MVP: Λίγα λεπτά να είχαμε ακόμα και ο Ματθαίος Μανσούρ θα πραγματοποιούσε triple-double από πόντους, ριμπάουντ και κλεψίματα! Ο forward της Voskonia, πέτυχε 18 πόντους, όντας ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, μάζεψε εννιά «σκουπίδια», μοίρασε μία ασίστ και πραγματοποίησε εφτά κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Παίκτης κλειδί: Εξαιρετική εμφάνιση από τον Βασίλη Λιάκο, με 16 πόντους, εφτά ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, ένα κλεψιμο και 18 EFF. 

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Ορφανίδης με 14 πόντους, πέντε ριμπάουντ, τρεις ασίστ και +12 EFF.

Που κρίθηκε το ματς: Από τα μισά της δεύτερης περιόδου και μετά, οι γηπεδούχοι, απέκτησαν τα ηνία του αγώνα και επέβαλαν τον ρυθμό τους, με όπλο την σπουδαία άμυνά τους, φτάνοντας τελικά εύκολα, στην τελική επικράτηση.