Για την έκτη αγωνιστική της East Atlasleague2 το βράδυ της Κυριακής η Voskonia (4-1) αντιμετώπισε τους άνευ νίκης Hoopfellas και αποδίδοντας καλύτερα μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά πήρε ένα ακόμα δίποντο παραμένοντας στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τα...χίλια με τους Ταγκούλη και Μαστρογιάννη (από 4π) ενώ η άμυνα τους περιόρισε τους αντιπάλους τους σε μόλις 6 πόντους (Ονταμπασιάν 4), για το 14-6 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο δεκάλεπτο με την πυροβολαρχία τους (Μπέλμπας 9 με τρία τρίποντα, Fang 6 με δύο) και πλησίασαν στο σκορ. Οι Ταγκούλης (4) και Λιάκος (3) ωστόσο αντέδρασαν κρατώντας το προβάδισμα που ψαλιδίστηκε από τη βόμβα τριών πόντων του Π.Αργυριάδη που έκανε το 31-28 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα οι "Βοσκοί" ανέλαβαν ξανά τον έλεγχο της κατάστασης και με την τριπλέτα Μαστρογιάννη (5), Ταγκούλη (4) και Μοναστηριώτη (3) απομακρύνθηκαν σε διψήφια διαφορά, ενώ στην άλλη πλευρά ο Δαμόπουλος έβαλε ένα τρίποντο και οι Ευσταθίου, Π.Αργυριάδης και Ονταμπασιάν από ένα καλάθι. σκορ τρίτης περιόδου 51-37.

Oi "Βάσκοι" με όπλο την κλειστή άμυνα δεν απειλήθηκαν ούτε στα τελευταία λεπτά, καθώς ο Ταγκούλης (5) ήταν διαρκής απειλή, μαζί με τον Κωστόπουλο (3). Για τους Fellas ο Δαμόπουλος πέτυχε ένα ακόμα τρίποντο, με το τελικό 61-48 να χαρακτηρίζεται δίκαιο.

Τα στατιστικά αποτυπώνουν τα τεκταινόμενα εντός των γραμμών. Οι νικητές είχαν καλύτερη εκτέλεση στα δίποντα (35-34%) και στις βολές (77-0%), παρά στα τρίποντα (13-31%). Μάζεψαν τα ριμπάουντ (48-44), μοίρασαν παραπάνω ασιστ (18-12),  έκλεψαν μπάλες (10-4),  ενώ έκαναν τα μισά λάθη (10-20).

MVP του αγώνα ήταν ο Παύλος Μαστρογιάννης που πέτυχε 11 πόντους, ενώ είχε επίσης 7 ριμπάουντ, 7 ασιστ 2 κλεψίματα και 1 λαθάκι. Για τους ηττημένους, καλύτερος ήταν ο Αβραάμ Ονταμπασιάν, που σημείωσε 8 πόντους, 8 ριμπάουντ και υπ΄πεσε σε ένα λάθος.

Παίκτης «κλειδί» ως πρώτος σκόρερ ήταν ο Νίκος Ταγκούλης με 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 4 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στο καλό δεύτερο ημίχρονο των νικητών.