Μια άνετη επικράτηση για τους WARHAWKS BC απέναντι στη LA MAFIA για την 6η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 8-4 με δυο τρίποντα τον Ράπτη και Παπαδόπουλου και ένα καλάθι του Ηλία. Κατσούδας και Λάζος είχαν σκοράρει για τους φιλοξενούμενους. Ο Κατσούδας και πάλι με 4 συνεχόμενους πόντους του έκανε το 8-8 αλλά με νέο τρίποντο ο Κοτσολέτης αυτή τη φορά έκανε το 11-8. Ο Κοτσολέτης στο επόμενο λεπτό σκόραρε ξανά από τη γραμμή του τριπόντου αλλά ο Κατσούδας απάντησε αμέσως με τον ίδιο τρόπο. Ο Λάζος κατάφερε να βάλει μπροστά την ομάδα του για το 14-15 αλλά ο Παπαδόπουλος με δίποντο και τρίποντο στο τέλος έγραψε το 19-15 για τα γεράκια. 

Στη 2η περίοδο με ένα επιμέρους 6-2 οι WARHAWKS έκαναν το 25-19 αλλά ο Ναισίδης με τρίποντο και ο Λάζος με δίποντο μείωσε σε 25-22. Μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου οι δυο ομάδες σκόραραν εκατέρωθεν με τους Ζαχαρόπουλο και Λάζο να ξεχωρίζουν για το τελικό 32-30 του ημιχρόνου.

Η 3η περίοδος ήταν η πιο φτωχή από πλευρά σκοραρίσματος. Ο Κατσούδας ισοφάρισε αλλά οι Ζαχαρόπουλος Βαζαίος Ηλίας και Ράπτης αύξησαν τη διαφορά στους 8. Ο Νίτσιος με ωραίο καλάθι μείωσε για το τελικό 40-34. Το δεκάλεπτο χαρακτηρίστηκε από αρκετές λάθος μεταβιβάσεις και από τις δυο ομάδες και δυνατές άμυνες εξού και το πολύ χαμηλό σκορ.

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και το τελευταίο δεκάλεπτο. Με ένα επιμέρους σκορ 11-1 οι WARHAWKS κατάφεραν να πάρουν μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι και τους LA MAFIA να μην μπορούν να αντιδράσουν όντας αρκετά άστοχοι. Τη διαφορά έκανε ο Ηλίας που με 5 προσωπικούς πόντους έδωσε διαφορά ψυχολογίας στην ομάδα του. Το τελικό 53-30 έγραψε ο Ράπτης με τρίποντο.

MVP της αναμέτρησης ο Ζαχαρόπουλος με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Κατσούδας με 18 πόντους.

Ο αγώνας κρίθηκε στο 2ο ημίχρονο όπου η LA MAFIA κατάφερε να σκοράρει μόλις 6 πόντους σε δυο δεκάλεπτα. Οι WARHAWKS με πολύ καλές άμυνες, αρκετά ριμπάουντ και μείωση των λαθών έφτασαν στην επικράτηση.