Πέμπτη βράδυ στο ΟΑΚΑ και για την 20η αγωνιστική της North Atlas League Ι οι έξι διαθέσιμοι Warhawks (7-11) φιλοξένησαν τους πρωτοπόρους Chavaliers (18-1) με τους δεύτερους να κατακτούν με μπόλικο ιδρώτα το ροζ φύλλο που τους φέρνει μια νίκη μακριά από την εξασφάλιση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο.

Αρχικά οι γηπεδούχοι πάτησαν καλύτερα στο παρκέ. Με την τριπλέτα Μαρκούτη , Νταλντου και Σωτηρόπουλου (άπαντες από 6π) πήραν διψήφια διαφορά καθώς απέναντι τους βρήκαν μικρή αντίσταση (Ντάσης 3), για το 20-11 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στη συνέχεια. Με σερί 14-0 με τους Ντάση (6), Τσέλιο, Τζιγκουνάκη (από 4π) και Λογοθέτη (3π) ανέτρεψαν την εις βάρος τους διαφορά, με τον Ζαχαρόπουλο (4) ωστόσο να κρατά τα "Γεράκια" στην απόλυτη ισορροπία (30-30) του ημιχρόνου. 

Η μάχη συνεχίστηκε και μετά την ανάπαυλα. Οι Chavs πήραν μια μικρή διαφορά με τους Ντάση (8) και Λογοθέτη (6) πρωταγωνιστές, ωστόσο οι Warhawks ήταν σκληρά καρύδια κια παρά την αποβολή με 5 φάουλ του Δημήτρη Ράπτη, πλησίασαν χάρη στους Νταλντο (7), Α.Ράπτη και Ζαχαρόπουλο (από 5π) σε 52-54 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι "Ιππότες" είχαν περισσότερες δυνάμεις. Με σερί 8-0 μετέτρεψαν το εύθραυστο 56-57 σε 56-65 με τους Τζιγκουνάκη (7), Τριανταφύλλου (6), Π.Αντωνόπουλο, Τσέλιο, Λογοθέτη και Ντάση (από 3π), ενώ μετά την αποβολή του Ζαχαρόπουλου με 5 φάουλ οι τέσσερις απομείναντες Warhawks δεν είχαν ούτε τις αριθμητικές δυνάμεις να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, με το τελικό 61-81 να είναι μεν δίκαιο, αλλά όχι και απόλυτα αντιπροσωπευτικό της παρουσίας των ομάδων στο παρκέ.

Το στατιστικό δελτίο του αγώνα μας δείχνει πως οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα τρίποντα (30-35%) και βολές (30-64%), παρά  δίποντα (43-40%). Υστέρησαν λίγο στη μάχη των αιθέρων (ριμπάουντ 43-40, μπλοκ 3-1), είχαν την ίδια δημιουργία (από 19 ασιστ), παραπάνω κλεψίματα (5-13) και τα μισά λάθη (18-9).

MVP : O αλάνθαστος Βαγγέλης Λογοθέτης με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα. Πολυτιμότερος για τους ηττημένους ο Άγης Ράπτης με 9 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Παίκτης «κλειδί» και πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Ντάσης με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε ο αγώνας :  Οι νικητές άνοιξαν το τέμπο στην τελευταία περίοδο και κατέκτησαν το ροζ φύλλο εκμεταλλευόμενοι και την κούραση των αντιπάλων τους.