Στο κλειστό «Γ. Μελισσηνός», οι Wolfpack  αντιμετώπισαν τους 3 Kai Kukoc, για τη 12η αγωνιστική της Atlas League 2 (Ανατολή), με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 66-30. 

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα λοιπόν για τους απογόνους του μεγάλου Κροάτη Star και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, αφού η κυριαρχία τους δεν αμφισβητήθηκε στιγμή.

Οι Kukoc μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν από νωρίς με διψήφια διαφορά, χάρις ένα επιμέρους 14-4, με την πρώτη περίοδο τελικά να λήγει με 7-14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε μέχρι και το +16 (26-10), με τον Μελά και τον Λειβαδιά, κύριους εκφραστές των επιθέσεων των «πορτοκαλί», την ίδια ώρα που ο Κολλέρης «πάλευε» απελπιστικά μόνος για τους γηπεδούχους. Τελικά ένα μικρό σερί 4-0 υπέρ των Wolfpack, διαμόρφωσε το σκορ 14-26, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην ανάπαυλα.

Το Β΄ μέρος ξεκίνησε με τέσσερις γρήγορους πόντους από τον Μελά, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, οι Kukoc προηγήθηκαν με double-score 18 πόντων (36-18). Περίπου 3:30 πριν την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου, ο Λειβαδιάς έκανε ένα μεγαλοπρεπές στοπ στον Γεωργιάδη και στην εξέλιξη της φάσης, ο Λαύκας με ωραίο ντράιβ πήγε το σκορ στο 21-38. Στη συνέχεια ένα καλάθι δύο πόντων από τον Ράμμο, έστειλε τους Kukoc στο +20 (43-23), με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 24-47.

Με το πόδι… πατημένο στο γκάζι και στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι αύξησαν και άλλο το προβάδισμά τους. Αρχικά μία εξαιρετική πάσα ολόκληρου γηπέδου από τον Λειβαδιά, με αποδέκτη τον Τυλιγάδα που τελείωσε την προσπάθειά του με εξοχο λέι-απ, πηγαίνοντας τη διαφορά στο +30 (35-55), ενώ ακριβώς στην επόμενη φάση, ο σκόρερ της προηγούμενης φάσης θα γίνει δημιουργός και ο Παπαδημητρίου θα πετύχει ένα όμορφο καλάθι από κοντά. 

Το τελικό 66-30, βρίσκει τους 3 Kai Kukoc μόνους στην τέταρτη θέση, μία νίκη λιγότερη από τους πρωτοπόρους Απροσάρμοστους, Voskonia και Bulldogs, ενώ οι Wolfpack παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας με δύο νίκες και εννέα ήττες, ευελπιστώντας σε καλύτερη συνέχεια στον δεύτερο γύρο.

MVP: Αν και αγωνίστηκε μόλις 25 λεπτά, ο Αγγελής Λειβαδιάς πρόλαβε να γεμίσει την στατιστική του και να αποτελέσει τον καλύτερο παίκτης της ομάδας του. Πέτυχε 14 πόντους (7/9 δίποντα), μάζεψε οχτώ ριμπάουντ εκ των οποίων τα τρία επιθετικά, έδωσε μία εντυπωσιακή ασίστ, πραγματοποίησε δύο κλεψίματα και δύο κοψίματα και συγκέντρωσε 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Παίκτης κλειδί: Άλλη μία μέρα στη δουλεια για τον Νίκο Μελά που φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 17 πόντους (1/2β 5/8δ 2/8τρ), μάζεψε έξι «σκουπίδια», έδωσε μία ασίστ, πραγματοποίησε τρία κλεψίματα και ένα στοπ και συγκέντρωσε +18 EFF.

Που κρίθηκε το ματς: Όσο και να ήθελαν να γίνουν διεκδικητές της νίκης οι «λύκοι», με μόλις δύο παίκτες να σκοράρουν από εννέα πόντους και άλλους δύο από έξι, αυτό φαντάζει αδύνατο. Από την άλλη, όλοι οι παίκτες των Kukoc σκόραραν στον αγώνα, βάζοντας ο καθένας προσωπικά το λιθαράκι του για την επίκρατηση της ομάδας του.