Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός», οι Wolfpack αντιμετώπισαν τους Τσακορούκουνες για τη 19η αγωνιστική, της Atlas League 2 (Ανατολή), με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν εύκολα με 55-45.

Οι «λύκοι» ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 7-2, χάρη σε πέντε πόντους από τον Κουτσουριδάκη και δύο από τον Ν. Αγγελόπουλο, με τον Κυριαζή να μειώνει σε 7-5, με σουτ τριών πόντων. Οι «Τσάκο», ανέκτησαν γρήγορα το προβάδισμα και με πέντε πόντος και πάλι από τον Κυριαζή και δύο από Δημόπουλο και Χρονόπουλο, προηγήθηκαν με 17-10, ενώ η περίοδος ολοκληρώθηκε με 12-19, μετά από τον δέκατο πόντο του κυριαζή.

Στα πρώτα λεπτα του δεύτερου δεκαλέπτου, οι Ν. Αγγελόπουλος και Γεωργιάδης μείωσαν σε 18-19, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν το πρώτο τους καλάθι μετά από 5:30 λεπτά, με τρίποντο του Μαυρογόνατου. Παρόλα αυτά, το δεύτερο δεκάλεπτο άνηκε στους «κοκκινόμαυρους», που με καλάθια των Δ. Αγγελόπουλου και Κουτσουριδάκη, προηγήθηκαν με 23-22 και τελικά οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα μπροστά με 26-24.

Στο Β΄μέρος, πάτησε για πρώτη φορά παρκέ ο Βύνιος και ο ψηλός των Τσακορούκουνων, βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του. Έδωσε δύο ασίστ στον χρονόπουλο για το 26-28 και έπαιξε εξαιρετική άμυνα, στην πίσω πλευρά του παρκέ. Χαρακτηριστικό το γεγονος, πως το πρώτο καλάθι σε αυτό το διάστημα για τους «λύκους» ήρθε ακριβώς στα μισά της περιόδου με τον Ν. Αγγελόπουλο που ισοφάρισε στους 28 πόντους. Κάπου εκεί όμως οι «κίτρινοι», ανέβασαν εκθετικούς ρυθμούς και με αναπάντητα καλάθια των Λάμπρου, Δημόπουλου και Κυριαζή, ανέβασαν τη διαφορά στο +9 (28-37), ενώ το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με +11 (30-41).

Στο τελευταίο διάστημα, αν και χρόνος θεωρητικά υπήρχε για τους γηπεδούχους… δεν έκρυβε ιδιαίτερες εκπλήξεις, καθώς ένα επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 15-14 υπέρ των Wolfpack, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με το τελικό 45-55, που κρατά τους Τσακορούκουνες στην τέταρτη θέση και τους «λύκους» στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, παρά την προσπάθειά τους.

MVP: Ο Δημήτρης Κυριαζής με 12 πόντους, εννιά ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, τρία κλεψίματα και 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ξεχώρισε για τους νικητές.

Παίκτης κλειδί: Διψήφιος με δέκα πόντους και ο Γεράσιμος Μαυρογόνατος, που μάζεωε εφτά ριμπάουντ, μοίρασε μία ασίστ, μία τάπα και ένα πραγματοποίησε ένα κλέψιμο, με +12EFF.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νίκος Αγγελόπουλος με 12 πόντους, εννιά ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο και 7 EFF.

Που κρίθηκε το ματς: Το κενό διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο για τους Wolfpack έκρινε την αναμέτρηση, την ίδια ώρα που οι Τσακορούκουνες, κατάφεραν να πάρουν διψήφιες διαφορές.