Σε θρίλερ εξελίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο αγώνας ανάμεσα σε Χάος και Rum and Gun στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α3. Οι 2 ομάδες έπαιξαν σκληρό μπάσκετ, έγιναν πολλά φάουλ, ενώ το παιχνίδι ήταν slow-paced με οργανωμένες και σετ επιθέσεις. 46-48 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να «κλέβουν» την νίκη στα τελευταία λεπτά!

Μια διαφορά 5 πόντων δημιούργησε το Χάος στο 1ο δεκάλεπτο του αγώνα (13-8). Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την καλύτερη φυσική τους κατάσταση και έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο. 3 καλάθια πέτυχε ο Πούλος. Την παρτίδα για την RnG έσωσε ο Γεωργόπουλος με 4 πόντους.

Το ματς ισορρόπησε πλήρως στην 2η περίοδο. Η Rum and Gun, μετατράπηκε σε Run and Gun και μετέτρεψε το -5 σε 0 (25-25). 12-17 ήταν το επιμέρους σκορ. Ο Καλυβιανάκης οδήγησε επιθετικά τους φιλοξενούμενος πετυχαίνοντας 9 πόντους. Απόρθητος αμυντικά ήταν ο Μπριλλάκης. Από 4 πόντους είχαν για το Χάος Λάμπος και Πούλος.

Στην αντεπίθεση πέρασε το Χάος στην 3η περίοδο δημιουργώντας μια διαφορά 6 πόντων σε αυτό το αμφίρροπο παιχνίδι. Τον χαβά του με 4 πόντους ακόμα συνέχισε ο Πούλος, ενώ 4 είχε αυτό το δεκάλεπτο και ο Καθαράκης. 5 πόντους για την εκτός ρυθμού και ίσως δίχως άλλες αντοχές Rum and Gun είχε ο Μπριλλάκης.

Η εμπειρία των φιλοξενούμενων μίλησε στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο. H Rum and Gun έπαιξε φανταστικό μπάσκετ, πίεσε πολύ και κατάφερε να πραγματοποιήσει την ανατροπή. 7 πόντους είχε ο Γεωργόπουλος και 4 ο Κοτοπούλης, αλλά το ματς κρίθηκε στο τρομερό κλέψιμο του Γιώργου Φούντα. 46-48 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα. Από 1 καλάθι είχαν 4 παίχτες για το Χάος που έκανε πολλά λάθη και «πούλησε» ένα δικό της παιχνίδι.

Mvp του αγώνα ήταν ο  M. Μπριλλάκης με 11 πόντους, 8 ριμπάουντ (4-4), 1 ασίστ κι 5 κλεψίματα σε 29 λεπτά. Ο Π. Λάμπος ξεχώρισε για τους ηττημένους με 8 πόντους, 12 ριμπάουντ (6-6), 1 κλέψιμο και 3 μπλοκ με 1 λάθος σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Key player: Ο παράγοντας Χ του αγώνα ήταν ο Ε. Καλυβιανάκης με 12 πόντους, 1 ριμπάουντ (1-0), 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 31 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό, όπου ο Φούντα Γιώργος έκλεψε την μπάλα και ευστόχησε σε 1 βολή!