Soupa εναντίων Παπακώστα σημειώσατε 1!!!

 

Βραδάκι Σαββάτου και τι καλύτερο από το να δεις ένα ματς ανάμεσα σε 2 ομάδες που τρέχουν και σουτάρουν ανελέητα για τρεις!! Μισό θα σας γράψουμε αμέσως τι εννοούμε με το ανελέητα… στο ματς εκτελέστηκαν μόλις 82!!!!! Τρίποντα 49 η  Yugopiastika και 33 οι Soupa Stars με τους δεύτερους να επικρατούν με το 55-68.

 

Πάμε να δούμε τώρα πως φτάσαμε στην νίκη των Soupa. Το πρώτο δεκάλεπτο είχε πολλές επιθέσεις αλλά και αρκετά άστοχα σουτ μαζί με λάθη από τις 2 ομάδες. Οι Yugopiastika πήραν το προβάδισμα με 11-6 χάρη στα τρίποντα του Παπακώστα και του Μένου. Για να έρθει ο Λουζιώτης με ένα δικό του να ισοφαρίζει σε 11-11 μετά από δέκα λεπτά αγώνα.

 

Το σερί του 5-0 για το 11-11 δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνέχισε και στην δεύτερη περίοδο για του Supa και μάλιστα έφτασε στο 17-0 και το 11-23. Με την τριάδα Λουζιώτη, Δημητράτου και Θεοδωράκη να ηγούνται για τους Soupa. Οι Yugoi πήραν φωτιά όμως στο τελευταίο τρίλεπτο του ημιχρόνου και συγκεκριμένα ο Παπακώστας που έφτασε τα 6 στο ημίχρονο, για να έρθει το 31-31 στα μισά του αγώνα.

 

Τα δεδομένα του αγώνα δεν άλλαξαν και πολύ ούτε στα υπόλοιπα 20 λεπτά. Από την μία ήταν μόλις 6 οι Yogopiastika και δεν είχαν πολλές λύσεις. Από την άλλη το σφιχτό rotation με 3 παίχτες πάνω από 32 λεπτά για τους Soupa είχε ως αποτέλεσμα οι πρωταγωνιστές να είναι οι ίδιοι.

 

Με τον Λουζιώτη (4 στην τρίτη περίοδο) και τον Δημητράτο να βελτιώνουν το ποσοστό από τα 6,75 των Soupa και μαζί με τον κυρίαρχο και στις δύο ρακέτες Θεοδωράκη, κατάφεραν να δώσουν ένα προβάδισμα 14 πόντων στην ομάδα τους μετά από τριάντα λεπτά και το 44-58. Ο Παπακώστας ήταν εκπληκτικός αλλά χωρίς πολλές βοήθειες δεν μπόρεσε να κρατήσει τους Yugopiastika παρά τα 12 τρίποντα που έβαλε.

 

Η τέταρτη περίοδος ήταν λίγο διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι δυνάμεις και των δύο ομάδων και περισσότερο των Yugopiastika που κυνηγούσαν στο σκορ, είχαν μειωθεί. Για να φτάσουμε χωρίς περιπέτεια στο τελικό 55-68 και την νίκη των Soupa Stars.   

 

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο συγκλονιστικός Παπακώστας με 12 τρίποντα είχε 36 πόντους και 12/27τρ. δεν είχε προσπάθεια ούτε από την βολή ούτε για 2 πόντους!!!!! Είχε και ένα ριμπάουντ και 2 ασιστ!!

MVP: Ο Δημητράτος κέρδισε τον τίτλο του mvp με το triple double που έκανε, είχε 16 πόντους 0/1β. 2/8δ. 4/11τρ. 12ρ.(8-4) 13ασ. 2κλ. και 27 eff!!!

Παίκτης-Κλειδί: Ο Λουζιώτης  με τα 4 τρίποντα στην τρίτη περίοδο πλήγωσε την άμυνα των Yugopiastika!!

Που κρίθηκε το ματς: Στο ξέσπασμα των Soupa Stars στην τρίτη περίοδο, σε συνδυασμό με τις μη λύσεις εκτός Παπακώστα των Yugopiastika.