Για την πρώτη φάση του Atlasbasket Cup οι TUNE SQUAD αντιμετώπισαν στο Ο.Α.Κ.Α τους JUGOPIASTIKA και μετά από ένα παιχνίδι όπου κρίθηκε στα τελευταία λεπτά και επικράτησαν με το σπαθί τους, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενο γύρο !

Οι ομάδες ξεκίνησαν συμβαδίζοντας καθόλη τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου παίζοντας αναγνωριστικό παιχνίδι με έμφαση στα μετόπισθεν. Για τους γηπεδούχους ο Γεωρκακόπουλος ήταν υπεύθυνος για τις επιθέσεις της ομάδας του, την ώρα που από τους TUNE SQUAD ο Ψαρράς ήταν μία ομάδα μόνος του τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Στη συνέχεια οι TUNE SQUAD ανέβασαν στροφές με τον ασταμάτητο Ψαρρά και τις σπουδαίες μάχες του Θωμά κάτω από τα καλάθια, κατάφεραν να χτίσουν μία διαφορά 3 πόντων οδηγούμενοι στο 2ο ημίχρονο.

Στην επανάληψη κυρίαρχο ρόλο έπαιξε η επίθεση. Παρότι η αγωνιστική ένταση ήταν μεγάλη, η αποτελεσματικότητα των ομάδων ήταν αρκετά υψηλή και με τον Ψαρρά να εκτελεί από τα 6.75 οι TUNE SQUAD ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του γηπέδου.

Μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο όλα έδειχναν πως το ματς είχε γύρει υπέρ των φιλοξενούμενων, ωστόσο οι JUGOPISATIKA επιχειρήσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή με συνεχόμενες τρίποντες βόμβες από Γεωργακόπουλο και Παπακώστα, την ίδια ώρα που ο συγκινητικός Ανδρέου έδινε σπουδαίες μάχες κάτω από τα καλάθια. Στο τέλος ωστόσο ο Ψαρράς πήρε την ομάδα στις πλάτες του και την οδήγησε στην νίκη πετυχαίνοντας 35 πόντους.

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο Ψαρράς (35π, 8ρ, 4ασ, 2κλ).

Καθοριστικός ως Κλειδί του αγώνα ήταν ο Θωμάς ο οποίος σκέπασε τα καλάθια κατεβάζοντας 14 ριμπάουντ.

Για την JUGOPIASTIKA το πάλεψε ο Γεωργακόπουλος (15π,7ρ,5ασ) και ο Ανδρέου(13π,7ρ).

Που κρίθηκε το παιχνίδι : Στη διάθεση και την ψυχραιμία των νικητών στο τέλος